Rijschool BiMa

Op zoek naar een vette rijschool in Alkmaar die kwalitatieve rijlessen geeft tegen uitstekende tarieven? Rijschool BiMa is de beste keuze voor jou! Bij ons ga je op een leuke en effectieve manier ‘Op Weg Naar Jouw Rijbewijs’!

Kwaliteit met goede prijs

Rijschool BiMa in Alkmaar is een betaalbare rijschool die niet bezuinigt op kwaliteit. Bij ons krijg je namelijk écht een vol uur rijles, in plaats van slechts 50 of 55 minuten bij andere rijscholen. Zo heeft jouw vaste instructeur alle tijd om je rijvaardigheden te verbeteren en kun jij volop oefenen. En dat allemaal voor voordelige tarieven! Wil je meer weten over onze manier van lesgeven of onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar met alle informatie die je nodig hebt.

Progressie voorop

Bij Rijschool BiMa in Alkmaar staat jouw progressie voorop. We werken hard om je rijvaardigheid te verbeteren en elke les een stap verder te komen. Onze vaste instructeur geeft gedetailleerde uitleg en handige tips om het autorijden makkelijker te maken.

Maar als het te snel gaat, is dat geen probleem. Bij ons leer je autorijden in Alkmaar op jouw eigen tempo. Wil je ons eerst leren kennen? Vraag dan een gratis proefles aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Missie & Visie

Wij zijn er om onze leerlingen te begeleiden bij het behalen van hun rijbewijs en ze te leren veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan. Onze slogan is ook niet voor niets; ‘Op Weg Naar Jouw Rijbewijs’!

Als rijschool streven wij ernaar om onze leerlingen de best mogelijke rijervaring te bieden, waarbij kwalitatieve lessen en persoonlijke aandacht centraal staan. Wij willen dat onze leerlingen met vertrouwen en kennis de weg op gaan en blijven bijdragen aan een veiliger verkeer.

Helpen met groei

Ben jij op zoek naar een toffe rijschool in Alkmaar die jou helpt om op een leuke en leerzame manier je rijbewijs te halen? Dan zit je bij Rijschool BiMa helemaal goed! Wij begrijpen dat het halen van je rijbewijs best spannend kan zijn en daarom zorgen wij voor een ontspannen sfeer in de auto. Onze ervaren instructeurs staan altijd voor je klaar om jou te helpen groeien en te leren.

×