Over ons

Aangenaam! Wij zijn Rijschool BiMa. Opgericht door Mark Schouten en hij is ook je vaste rijinstructeur. We vertellen je graag meer op deze pagina.

Wie zijn wij?

Samen met ons ga je ‘Op Weg Naar Jouw Rijbewijs’. Maar wie is nu eigenlijk de persoon achter Rijschool BiMa? Dat is Mark Schouten, onze gedreven rijinstructeur.

Mark is een vader van 4 kinderen en is getrouwd. Hij begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om een rijbewijs te hebben en hoe groot de impact daarvan kan zijn op je dagelijks leven. Het geeft hem dan ook veel voldoening om zijn leerlingen te helpen bij het behalen van hun rijbewijs.

Maar waarom is Mark eigenlijk zo gepassioneerd over autorijden? Het is een combinatie van factoren. Ten eerste geeft het hem een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. Maar daarnaast ziet hij het als een uitdaging om op een veilige en verantwoorde manier door het verkeer te navigeren. Het is dan ook zijn missie om zijn leerlingen niet alleen te leren autorijden, maar ook om ze veilig en verantwoordelijk de weg op te sturen.

Het mooie van Marks onderneming is dat hij van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Hij geniet er elke dag van om met zijn leerlingen te werken en ze te begeleiden bij het behalen van hun rijbewijs. Dus als je op zoek bent naar een ervaren, gedreven en gepassioneerde rijinstructeur, dan ben je bij Mark Schouten van Rijschool BiMa aan het juiste adres!

×