iTheorie

Met iTheorie kun je op een interactieve manier aan de slag gaan met alle onderdelen van de theorie. Denk hierbij aan verkeersregels, verkeersinzicht en gevaarherkenning. Het is niet alleen leerzaam, maar ook nog eens leuk om te doen.

De weg naar je theorie

iTheorie

iTheorie is een moderne manier om je voor te bereiden op het theorie-examen voor het autorijbewijs. Het is een interactief leerplatform dat je toegang geeft tot alle theoretische kennis die nodig is om te slagen voor het examen. Het platform biedt verschillende leermethoden, zoals tekst, video’s en animaties en bevat ook interactieve oefeningen om je kennis te testen en te verbeteren.

Met iTheorie heb je de vrijheid om te leren waar en wanneer je maar wilt, op je eigen tempo. Zo kun je op een efficiënte en effectieve manier leren en ben je goed voorbereid op het theorie-examen. Bij Rijschool BiMa bieden we onze leerlingen de mogelijkheid om gebruik te maken van iTheorie als onderdeel van onze rijopleiding. Zo zorgen we ervoor dat onze leerlingen niet alleen leren autorijden, maar ook goed voorbereid zijn op het theorie-examen.

×